outfit pracovního oblečení

Machr od hlavy až k patě: Pracovní vybavení pro domácí kutily

Když je práce zábava a zábava se stane prací, je čas na správný outfit. A když jde do tuhého, potřebuješ vybavení, na které se můžeš spolehnout. Každý, kdo pracuje rád ve své dílně nebo na zahradě, si zaslouží vybavení, které mu bude v každém kroku vyhovovat.

Pojďme se podívat na každý kus oblečení, který tvoří machrův pracovní outfit od hlavy až k patě.

Pracovní bunda Erebos Jacket Black: Kryje ti záda, ať se děje, co se děje

Kvalitní bunda je jako věrný parťák — vždycky ti kryje záda. Ať je to ve větru, dešti nebo při práci v průvanu — musíš mít jistotu, že tě nezradí. S naší bundou Erebos Jacket Black to je samozřejmost. Je robustní, ale zároveň dostatečně flexibilní, aby sis mohl v pohodě kleknout nebo sáhnout po tom nejdál položeném šroubu. A kapsy? Ty mají svůj systém – každá má své místo a účel. Machři nejvíce oceňují elastické manžety, díky kterým nefouká do rukávů, a tělo tak zůstává v teple.

 

Machr v pracovní bundě Erebos

Pracovní kalhoty s laclem Erebos Bibpants: Tvoje druhá kůže

Bez dobrých kalhot to prostě nejde. Lacláče Erebos Bibpants Black jsou jako druhá kůže – sednou, padnou a hlavně vydrží. Jsou dost pevné, aby odolaly ostrým hranám a dost prodyšné, abys v nich mohl trávit klidně celý den. Mají speciální kapsy na nářadí, takže máš vždy po ruce, co potřebuješ. A protože to jsou lacláče, nesmí jim chybět krtkova kapsička na věci tvému srdci nejbližší. A to není vše. Nohavice si můžeš jednoduše upravit na svou výšku.

Pracovní kalhoty s laclem Erebos Bibpants

Bezpečnostní polobotky ORLANDO XTR S3 NM Low: Spolehlivý parťák pro každého machra

Hledáš botu, která ustojí i ten nejnáročnější pracovní den? ORLANDO XTR S3 NM LOW je tvoje ideální volba. Bez kovu, bez kompromisů – tato nonmetalická pracovní bota ti poskytne maximální ochranu a pohodlí. Tento model je odolný vůči vodě, olejům a teplu až do 300°C.
A co když ti na nohu spadne něco těžkého nebo stoupneš na něco ostrého? Kompozitní tužinka a kevlarová planžeta ti nohu uchrání. Navíc, když je venku šero nebo se blíží noc, díky reflexním prvkům tě uvidí každý na míle daleko.

Pracovní boty ORLANDO XTR S3 NM LOW

Pracovní rukavice Kalytos Gloves: Aby i ruce byly v pohodě

Pracovní rukavice KALYTOS jsou nezbytným parťákem pro každého machra, který potřebuje spolehlivou ochranu s komfortem druhé kůže. Zapomeň na pocit těžkých a neforemných rukavic, které tě po každé práci nutí je sundat a větrat ruce. KALYTOS přichází s prodyšnými panely, které zajišťují, že ať už dřeš jakkoli, tvoje ruce zůstanou suché a v pohodě.
Navíc můžeš bez problému ovládat telefon a díky vodoodpudivým vlastnostem zůstanou ruce suché i při nečekaném kontaktu s vodou. Suchý zip na zápěstí zaručuje, že rukavice skvěle padnou a udrží se na místě.

Pracovní rukavice Kalytos Gloves

Kombinuj toto vybavení a je to trefa do černého. Tento outfit tě nejen ochrání, a zároveň budeš vypadat jako pravý machr, ať už se pustíš do čehokoliv.

Pamatuj, že práce může být náročná, ale s tím správným vybavením se stane hračkou. Ať už jsi doma v dílně nebo na zahradě, s naším vybavením budeš připravený na cokoliv a co je nejdůležitější, budeš při tom vypadat jako profesionál.

Buď machrem ve světě domácích kutilů
a obleč si to, co ti sluší a co ti slouží.

Sleva 5 % pro Klub Machrů

Přidej se do Klubu Machrů jednoduchou registrací. Členství je zdarma a obratem získáš kromě slevy i další výhody.

30 dní na vrácení a výměnu
Doprava zdarma na vratky
Prioritní reklamace do 15 dnů
Registruj se

Sleva 5 % pro Klub Machrů

Přidej se do Klubu Machrů jednoduchou registrací. Členství je zdarma a obratem získáš kromě slevy i další výhody.

30 dní na vrácení a výměnu

Doprava zdarma na vratky

Prioritní vyřešení reklamace do 15 dnů

Zákaznická
podpora

Otevírací doba

Po–Pá: 8.00–15.00

Tel. číslo