Tipy na dárky ke Dni otců

Den matek je sice za námi, ale blíží se 18. červen – Den otců. Den, o kterém ne každý ví, možná ani váš tatínek. Den, kdy máte skvělou příležitost ho překvapit, poděkovat a udělat mu radost. Jaký dárek by ho potěšil? Ať už je to milovník piva, sportu nebo je to kutil, existuje mnoho možností, jak mu vyjádřit svou lásku a vděčnost. Nechte se inspirovat několika tipy na různé dárky.

 

 

Kutil nebo zahradník?
Pokud se váš tatínek zajímá o práci na zahradě, je zapálený kutil nebo řemeslník a zahrada je jeho vášní, může být kvalitní vybavení skvělým dárkem. Koupit můžete například novou brusku nebo vrták, ale jestliže se v tomto odvětví vůbec nevyznáte, vsaďte na jistotu. Strečové pracovní kraťasy nebo kalhoty s kolenními vycpávkami, případně pořádné pracovní rukavice či pásek ho zajisté potěší. Nebo rovnou přídavnou kapsu na nářadí. Zkrátka nemáte šanci šlápnout vedle. Pak už jen zbývá skočit do montérek a strávit společný den na zahradě, protože to mu koneckonců udělá největší radost.

 

Sportovní typ
Pro tatínka sportovce existuje celá řada možností, jakým dárkem ho překvapit a potěšit. Jaký sport má nejraději? Kolo, fotbal, nebo běžky? Není třeba kupovat nové kolo nebo brusle, to si často každý chce vybrat sám. Proto stačí obdarovat maličkostí v podobě funkčních ponožek, impregnačního prostředku nebo funkčního prádla. Je nějaký sport, kterému se vždycky chtěl věnovat, ale nenašel si pro to čas? Najděte si volné odpoledne a naplánujte sportovní den s vaším tátou.

 

Vášnivý trekař
Miluje váš otec vysokohorské výšlapy, dlouhé treky nebo zkrátka tráví volný čas rád v přírodě? Pořiďte mu výbavu nebo doplňky přesně na míru. Takový multifunkční batoh nebo praktický nákrčník se hodí každému dobrodruhovi. A aby se nestalo, že si trekař zvrtne kotník při prvním zaškobrtnutí o kámen, správná trekingová obuv je základ. Obujte tatínka třeba do Terenno Low a vyrazte s ním na hike!

 

Univerzální tip pro každého tatínka
Někdy je nejlepším řešením sáhnout po něčem univerzálnějším a koupit něco, co by si váš otec sám nepořídil.  Pohodlné kvalitní bavlněné tričko s takovým nápisem, který bude vašeho tatínka definovat na každém kroku. Může v něm zamachrovat doma, v práci či mezi kamarády v hospodě. A aby cesta z hospody byla co nejpříjemnější, co mu odlehčit nohy ultralehkými teniskami? Nešlápnete vedle.

Ukažte svému tátovi, jaký machr to je.

Sleva 5 % pro Klub Machrů

Přidej se do Klubu Machrů jednoduchou registrací. Členství je zdarma a obratem získáš kromě slevy i další výhody.

30 dní na vrácení a výměnu
Doprava zdarma na vratky
Prioritní reklamace do 15 dnů
Registruj se

Mohlo by Vás ještě zajímat

Treková a turistická obuv Terenno High
Rady a tipy

Jak vybrat boty na turistiku?

Turistika není jenom o chůzi – je to cesta k objevování, relaxaci a výzvám. Boty, které vybereš, rozhodnou, jestli si budeš užívat každý krok, nebo budeš po pár hodinách proklínat každý kámen na cestě.
Přečíst
Impregnace obuvi
Rady a tipy

Jak prodloužit život svým pracovním botám: Tipy pro péči o obuv

Machře, pokud chceš, aby ti pracovní boty sloužily co nejdéle, pak je třeba je rozmazlovat. Přinášíme ti pár fíglů, jak na to.
Přečíst
Rady a tipy

Dopřejte svým nohám zdravotní komfort už tohle léto

Protože pohodlí a zdravotní benefity jsou vlastnosti, na které je nutné se při výběru obuvi zaměřit jako první. Naštěstí to neznamená, že boty musí vypadat jako klasické pantofle z výloh zdravotních potřeb.
Přečíst

Sleva 5 % pro Klub Machrů

Přidej se do Klubu Machrů jednoduchou registrací. Členství je zdarma a obratem získáš kromě slevy i další výhody.

30 dní na vrácení a výměnu

Doprava zdarma na vratky

Prioritní vyřešení reklamace do 15 dnů

Zákaznická
podpora

Otevírací doba

Po–Pá: 8.00–15.00

Tel. číslo