Tepláky i mimo domov

Je zajímavé, jak je teď trendem chodit v teplákových soupravách i mimo domov. Lidé si na to během covidu dost zvykli a už to tak zůstalo. Já proto o víkendu nosím tepláky prakticky všude. Chci si o víkendu užít to pohodlí, kdy na sobě nemusím mít rifle, nemám problém jít v teplákách třeba nakupovat.

Dlouho jsem hledal tepláky, které by nebyly široké a připomínaly spíš kalhoty, ale zároveň měly teplákový materiál – aby zkrátka byly pohodlnější než běžné džíny. Našel jsem Anesi a jsem s nimi maximálně spokojen. Svým kamarádům, kteří mají podobný typ postavy a rádi nosí tepláky, doporučuji velikost M, ale mám i známého, který nosí velikost S, aby měl tepláky uplejší.

Teď jsem si je o víkendu vyzkoušel i na sport, když jsem šel hrát s kámoši fotbal. Hezky pružily a cítil jsem se komfortně po celou dobu. Navíc hodně sněžilo a byl jsem překvapený, že nebyly promočené. Nevím, jestli je to tím pevným materiálem nebo termoprádlem, které jsem měl pod ním, ale zvládly i míň přívětivé počasí.

Anesi rád nosím jako set s černou mikinou Mykonos, na sport je taková teplákovka dobrá. Hezky to dohromady ladí a zároveň Mykonos je funkční mikina, která díky své pevnosti sníh taky perfektně zvládla. Mimo sport si ji rád beru do práce a ven, dokonce si ji oblíbila i moje žena, které teď budu jednu kupovat, společně s Anesi tepláky.

Dokonce si dokážu takový set představit na svém malém synovi, tak třeba jednou BENNON udělá teplákovku i pro naše malé machry. Náhodou, stejný set pro otce i syna, to by bylo hodně dobré!

Jiří Prášek

Sleva 5 % pro Klub Machrů

Přidej se do Klubu Machrů jednoduchou registrací. Členství je zdarma a obratem získáš kromě slevy i další výhody.

30 dní na vrácení a výměnu
Doprava zdarma na vratky
Prioritní reklamace do 15 dnů
Registruj se

Sleva 5 % pro Klub Machrů

Přidej se do Klubu Machrů jednoduchou registrací. Členství je zdarma a obratem získáš kromě slevy i další výhody.

30 dní na vrácení a výměnu

Doprava zdarma na vratky

Prioritní vyřešení reklamace do 15 dnů

Zákaznická
podpora

Otevírací doba

Po–Pá: 8.00–15.00

Tel. číslo