Salvadory do léta i zimy

Jaro ani léto sice ještě není, ale užívám si pravidelné procházky a výlety i teď v zimě. A stejně jako v létě vytáhnu Salvadory, v zimě rozhodně nejsou pod prachem. A co by to bylo za víkend bez nějakého výletu?

Salvadory mám teď už dva roky a byly se mnou na všech výšlapech, výletech i túrách, které jsme s rodinou a přáteli podstoupili. Větší část procházek je sice lesem a po asfaltu, protože kvůli malýmu a rodině nechodíme do vysokých hor na náročné treky, ale jsem si jistá, že těžší terén zvládnou bezproblémově.

Minulý víkend jsem v nich zrovna strávila celou naši tradiční obecní zabíjačku, kterou organizuji. Dost jsem je ocenila, protože mrzlo a nebyla mi zima od noh. Jsou zkrátka dobrým parťákem i do nevlídného počasí – vzpomínám na náš poslední výlet z Březnice přes Boudu na Malenovický hrad. Staly se z nich zkrátka takové víkendové boty pro můj volný čas a koníčky. Do práce je ale nenosím, to volím elegantnější obuv.

Salvadory mám v plánu ještě dlouho mít, jsem na boty totiž hodně opatrná, a navíc jsem s nimi opravdu spokojená. Ještě používám impregnaci, aby vydržely jako nové co nejdéle. Vyzkoušela jsem hodně Bennon bot a ty, které mi po několika letech dosloužily, využívám stále dál na práci kolem domu a na zahradě. Jsem šetřílek.

Veronika Kozmíková

Sleva 5 % pro Klub Machrů

Přidej se do Klubu Machrů jednoduchou registrací. Členství je zdarma a obratem získáš kromě slevy i další výhody.

30 dní na vrácení a výměnu
Doprava zdarma na vratky
Prioritní reklamace do 15 dnů
Registruj se

Sleva 5 % pro Klub Machrů

Přidej se do Klubu Machrů jednoduchou registrací. Členství je zdarma a obratem získáš kromě slevy i další výhody.

30 dní na vrácení a výměnu

Doprava zdarma na vratky

Prioritní vyřešení reklamace do 15 dnů

Zákaznická
podpora

Otevírací doba

Po–Pá: 8.00–15.00

Tel. číslo