S Terenno High i za koňmi

Většina mé práce se odehrává za monitorem počítače, proto když můžu, trávím svůj volný čas venku. Ačkoliv a možná právě proto, že pracuji v jezdectví prchám právě do stáje, kde si vyčistím hlavu. Není to jen o ježdění, ale taky práci, které je tam vždycky víc než dost.

Ve stáji, jako by čas ubíhal pomaleji, ani nemrknete a několik hodin je pryč. A celou tu dobu je člověk v podstatě venku, ať je léto nebo zima. Proto si dávám záležet na tom jaké oblečení a boty mám na sobě. A jako každou ženskou mě zajímá nejen funkčnost, ale taky vzhled.

Pro tyto dny, kdy jsem ve stáji a venku už není úplně nejtepleji jsem si vybrala kotníkové boty Bennon Terenno High. Nejen, že jsou to pevné boty, které mě nezradí v jakémkoliv terénu, jak už jejich název napovídá, ale navíc vypadají opravdu dobře. Na podzim a zimu se to v ohradách u koní mění na stezku odvahy, ať už je všude bláto nebo to zmrzne, ale já vím, že mě ty boty nenechají ve štychu. Nikdy jsem neuklouzla, neměla problém překonat rozšlapané a zamrzlé ohrady a co víc, nikdy jsem v botách neměla mokro. Díky voděodolné membráně REGI-TEX jsem prostě v suchu.

Když jsem v nich vkročila do stáje poprvé, všechny mé přátele tyto boty nadchly. Teď už je tomu asi 5 let a když přijde první chladné počasí, celá stáj vytáhne Terenna. Ať už jsou to chlapi, kteří zastanou těžkou práci kolem stáje, nebo holky, které se starají o koně a vedou jezdecké kroužky pro děti i v mrazech několik hodin.

Ve stáji se boty vážně nešetří a často byly po jedné zimě odrovnané, proto jsme rádi, že jsme našli takové, které s námi dokážou udržet krok.

Karin Sošková 

Sleva 5 % pro Klub Machrů

Přidej se do Klubu Machrů jednoduchou registrací. Členství je zdarma a obratem získáš kromě slevy i další výhody.

30 dní na vrácení a výměnu
Doprava zdarma na vratky
Prioritní reklamace do 15 dnů
Registruj se

Sleva 5 % pro Klub Machrů

Přidej se do Klubu Machrů jednoduchou registrací. Členství je zdarma a obratem získáš kromě slevy i další výhody.

30 dní na vrácení a výměnu

Doprava zdarma na vratky

Prioritní vyřešení reklamace do 15 dnů

Zákaznická
podpora

Otevírací doba

Po–Pá: 8.00–15.00

Tel. číslo