Jako v papučích

Rád zkouším volnočasové boty a už bylo na čase si pořídit zase nové. Tak jsem se rozhodl zkusit boty Meadow, které mě zaujaly jejich podešví z eCorn technologie, protože dobře tlumí rázy a šetří nohy. A když bylo na výběr mezi černou a modrou, volba byla jasná. Černé nosí všichni, tak jsem se chtěl odlišit.

Pracuji v IT Support, takže toho v práci zas tolik nenachodím. Ale stejně v těchto botách trávím celý den a cením, jak jsou pohodlné. Připadám si v nich jako v papučích a taky se mi díky jejich prodyšnosti nepotí noha. Často si je obuji i do města s kamarády nebo třeba s přítelkyní na procházku. Zkrátka kamkoliv jdu, beru Meadow s sebou. Na to, že jsou v mém botníku už skoro půl roku a na mých nohách téměř každý den, jsou stále v dobrém stavu. A teď je dokonce nosím i v zimě, když zrovna není sníh.

Jsem s nimi velice spokojený, proto si je pořídilo spoustu mých kamarádů. Můj otec a bratr mé přítelkyně už nosí Meadow taky. Přemýšlím, že si na léto pořídím i černé, ale zvažuji ještě druhé Bennon volnočasové tenisky Nexo. Tak uvidíme, které to vyhrají. Možná oboje?

Petr Brunclík

Sleva 5 % pro Klub Machrů

Přidej se do Klubu Machrů jednoduchou registrací. Členství je zdarma a obratem získáš kromě slevy i další výhody.

30 dní na vrácení a výměnu
Doprava zdarma na vratky
Prioritní reklamace do 15 dnů
Registruj se

Sleva 5 % pro Klub Machrů

Přidej se do Klubu Machrů jednoduchou registrací. Členství je zdarma a obratem získáš kromě slevy i další výhody.

30 dní na vrácení a výměnu

Doprava zdarma na vratky

Prioritní vyřešení reklamace do 15 dnů

Zákaznická
podpora

Otevírací doba

Po–Pá: 8.00–15.00

Tel. číslo