Camos a Terenno High na vlastní kůži

Naše produkty ještě před uvedením na trh testujeme nejen v laboratoři, ale hlavně na uživatelích, abychom je doladili do posledního detailu. Kvalita je základ, ale pohodlí a funkčnost je na prvním místě.

Je radost chodit a oblékat se do produktů, které si sami navrhujeme. Nedávno jsme vyrazili se svým tchánem na štiky. Babí léto je už definitivně za námi a pořádně přituhuje. To byla příležitost obléct se do naší novinky Camos, kterou přezdíváme štít proti vodě, větru a chladu. A oba jsme byli maximálně spokojeni. I když svítilo sluníčko, foukal pěkný severák. Ocenili jsme tak především prodlouženou zádovou délku bundy a vyvýšený pas kalhot. Celková pružnost látky také přišly vhod, když jsme tahali dravce z vody. Určitě také oceňuji nepromokavost, asi jako každý rybář. Kapes mají kalhoty opravdu dost, ale ne zase tolik, aby jste nenašli náhradní háčky. V kombinaci s dlouholetými osvědčenými botami Terenno High na podešvi Vibram se u vody nemusíte bát uklouznutí. Membrána Regi-tex mě podržela i při brodění mělkou vodou a nohy zůstaly v suchu.

Nakonec to přesvědčilo i mého tchána a rozhodl se, že si pořídí boty Terenno také. Už si nechce převlékat ponožky a přezouvat se do náhradních holínek v autě.

Robert Kunorza (CEO & Head of R&D BENNON Group, a.s)

Sleva 5 % pro Klub Machrů

Přidej se do Klubu Machrů jednoduchou registrací. Členství je zdarma a obratem získáš kromě slevy i další výhody.

30 dní na vrácení a výměnu
Doprava zdarma na vratky
Prioritní reklamace do 15 dnů
Registruj se

Sleva 5 % pro Klub Machrů

Přidej se do Klubu Machrů jednoduchou registrací. Členství je zdarma a obratem získáš kromě slevy i další výhody.

30 dní na vrácení a výměnu

Doprava zdarma na vratky

Prioritní vyřešení reklamace do 15 dnů

Zákaznická
podpora

Otevírací doba

Po–Pá: 8.00–15.00

Tel. číslo